SALUT!

Bine ai venit pe blog-ul meu! Distractie placuta!

vineri, 3 aprilie 2009

G Unit ! A..nu.. G20..


Buna seara!
Am revenit si eu, pe fondul conflictelor din Londra, asa.. ca sa fiu in trend oarecum.
Presupun ca mai toti dintre voi ati auzit de scandalul cu super G20 London Summit. Daca nu, va spun yo: se intampla zilele astea, pe tema crizei economice mondiale si (nu stiu sigur) razboiul din Irac, in care multe tari din mUE au deplasate forte militare.
Nu stiu cum se vede toata treaba de acasa (se intampla sa fiu la Londra), insa aici toata lumea vorbeste despre asta. Ziarele au subiectul asta, nu doar pe prima pagina, ci si pe urmatoarele 3,4.
Spuneam ca nu sunt sigur ca trateaza si tema razboiului din Irac, dar cert e ca lumea a iesit in strada in secunda 2, exprimandu-si punctul de vedere pacifist. Aveam si niste poze sa va arat, dar, din pacate, le-am facut pierdute..
Motivul pentru care am scris despre subiectul asta e asa...ca o reactie la toate magariile intamplate pe la noi prin tara si care ne afecteaza in mod extra direct din '89 pana in minutul in care public articolul asta. A fost si la noi revolutia, bla bla... insa.. intrebare mea de roman veritabil este: Nu ar fi cazul sa imprumutam din afara si altele in afara de sarbatorile gen Valentine's Day, cum ar fi.. exprimarea punctului de vedere unanim, diferit fata de cel al guvernantilor, intr-un mod cat mai convingator? N-ar fi cazul sa iesim in strada mai des? :)
Toate cele bune!

2 comentarii:

  1. Suna cam a Mircea Badea ideea cu iesitul in strada. Insa e usor fantezista si studenteasaca. Daca realitatea ta zilnica ar fi umbrita de datorii si grija zilei de maine, de painea copiilor, nu cred ca ti-ar arde de iesit in strada. Munca ar fi prioritara. Si stai tu linisit ca si revolutia, au vrut-o altii, nu a vrut-o populimea. Anca A.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca, tocmai asta e ideea. Romanii nu mai au acea stare de spirit ca sa-si permita sa protesteze impotriva curentului. Apare efectul de turma doar in ideea de a se compatimi: vai ce rau ne este..si alte alea.
    Ce vreau sa spun e ca trebuie sa gandim altfel, sa avem curajul si speranta de a schimba ceva in cacealmaua numita Romania.
    Datoriile si grija zilei de maine ar trebuie sa reprezinte impulsul si momentul cand ne saturam pana peste cap de proasta administratie romaneasca.
    O fi sunand ca Mircea Badea, insa asta e realitatea. Nu cred ca e fantezista si studenteasca ideea, ci din contra, saturata de necazurile si grija zilei de maine.
    In ceea ce priveste revolutia, cred ca a vrut-o toata lumea, insa cei ce au ajuns la putere au gestionat-o doar in interesul propriu si nu majoritar.

    RăspundețiȘtergere

Exprima-ti si tu parerile si/sau impresiile. Comenteaza acest articol.