SALUT!

Bine ai venit pe blog-ul meu! Distractie placuta!

marți, 16 septembrie 2008

REVIEW









Buna seara!
Revin cu putin articol pe aici, asa k o retrospectiva a acestei veri!
Nuj exact ce vreau sa scriu, pt k m-am gandit sa postez articolul asta cand i-am vazut pe cei ce deja au plecat din hampton beach catre casa, pornind masina...
Trebuie sa ma kinui sa intru in starea aia, de acu cateva ore :P
BA, FRATE! A fost o vara... NOUA! Nu stiu cum sa o numesc, dar a fost o perioada care a adus ceva nou in viata meaaaa (vai...:))) De la programul de lucrator la interventii (somn 2,3 ore pe noapte), la statul pe plaja pe un sezlong gasit in loby la mac, la mersul la cumparaturi cu japca (dupa fiecare, la care i se nazarea de shopping si facea rost de masina), la discutii aprinse despre care face si care nu face curatenie, care a mancat mancarea altuia din frigider (nimeni nu manca nimic niciodata si nu facea mizerie:) si tot asa.
Nu mai zic de faptul k e prima data cand am muncit cu adevarat. Le-am facut maintainance la SUPER MANAGERII de la mac Kyle si Sophal de toti banii, k nu mai jtiau pe unde sa ma caute prin amaratul ala de restaurant:) (asta se intampla in cel putin jumatate din timpul de lucru, knd ma obosea psihic galagia facuta de grasii, scarbosii si jegosii de americani imbaxitzi), am carat cateva tone bune de vase lucrand k busser la un breakfast bufet all you can eat (deci va dati seama cate vase se aduna) si am parcurs cateva sute de km din dinning room pana in bucatarie, k sa nu mai zic de sutele de tacamuri setate pe mese!
Bine...k acu mai la urma a mai aparut si cate o nunta la care mai mult savuram muzica, dar in cateva cuvinte... a cam fost ceva de munca!
BRB k tre sa fac ceva de mancare! :)
BACK: i-am curatat cartofii lui Parmezan si i-am dat startul la facut mancare a.i. sa ma serveasca cu mancarea gatita pana scriu yo ceva aici.
Da..ramasesem la partea cu munca, cu greul cu...natia ma-sii...cu dorul de casa... de noptile pierdute hai-hui... (nu kiar hai-hui, k multe din ele le pierdeam cu persoane dragi mie, se jtiu ele care), insa vreau sa va spun k este si o parte frumoasa, asa.. cat se poate. Multe nopti pierdute cu showri nebune, cu multa iarba si alcool, asa ca sa ne deconectam si noi din atmosfera de sclav platit.








17.09-Revin dupa o zi nebuna de sHoPPing la Mall, de la noul meu laptop skimbat cu japca de baietii de la Best Buy si fara cablu de alimentare uitat acasa :)








Va spuneam k au fost cateva petreceri, unele mai reusite, alte mai putin reusite...(cei sub 21 de ani sarind pe geam, toata lumea plecand acasa fara doza de alcool in sange administrata corespunzator) Totusi au existat si unele reusite, k cea de joia trecuta, cand... WAYNE, mosu' nebun care ne colecteaza kiria a facut spectacol si a plecat si fara nici un ban acasa! :))






UITATI-VA la el! Limbocu'! Intr-o seara, incercand sa convinga o fata sa doarma la el, k are 56 de ani si locuieste singur, saracu, ii spune k ar linge-o in MAIMUTZA pana i-ar cadea dintii! (culmea k mai are vreo 2 dinti in gura :))) DUBIE, k asta e al 2-lea nume al lui, este dealer de marijuana! Iar noi facem afaceri cu el, la modul k in fiecare miercuri cand apare sa ne ia banii, aduce cate un buzunar plin de iarba, ce se fumeaza deosebit de rapid. Uneori mai apuca sa ia banii, alteori nu...(banii de kirie, evident! k doar nu-i mai platim si pentru iarba:)) Ultima data, ne-am gandit noi sa tratam cumva sa platim mai putin pe ultimele 2 saptamani si l-am combinat asa de bine k de la 1200 de coco cat trebuia sa dam pe 14 zile, am ajuns la 900, dupa care au urmat 600, adik 300 si 300 pe fiecare saptamana! Dupa un joint sau 2 s-a ajuns la 450! Suna bine!:) Dar ce spuneti de faptul k a 2-a zi vine sa-i dam banii si ne cere doar 300?:)) BAIAT BUN!


V-as mai spune si despre MARISSA, tipa care spala vasele la bucatarie, dar nu mai am kef de scris si vreau sa va mai spun despre TINEL (zis CHRIS, busserul de la ASHWORTH by THE SEA), care mi-a fost cel mai bun prieten din casa, vara asta, m-a ajutat sa-mi gasesc job si caruia ii multumesc pe aceasta cale! :D


V-am pupat din capatul lumii! Pardon... patului!


cIAo!



4 comentarii:

  1. Mah, vine garda sa te toarne knd ajungi in romania =)) pai asa p fata povestesti u cum ai fumat iarba :))

    RăspundețiȘtergere
  2. da ,mey ,Stefan asa pe fata? fii mai discret, povesteste doar verbal prietenilor:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna... am ajuns sa vad blogul tau cautand cate ceva de Hampton Beach. Urmeaza sa plec si eu in vara asta si nu m-ar deranja sa mai postezi ceva detalii despre aceasta locatie, daca te intalnesti cu romani ori diverse... Toate cele bune! Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  4. mihaela, asta e id-ul meu de mess SHTEFANELU
    o sa vb aici daca vrei, exact ceea ce te intereseaza.

    RăspundețiȘtergere

Exprima-ti si tu parerile si/sau impresiile. Comenteaza acest articol.